Hoveniers

Sinds jaar en dag zit groen bij Van Beem in het bloed. Dagelijks dragen wij dit over aan onze hoveniers, om zo de mooiste tuinen af te leveren en om elke tuinliefhebber te laten genieten van het buitenleven.

Om uw droomtuin te kunnen realiseren beginnen we met een bezoek aan onze 10.000m² showroom. In de showroom bespreken we uw wensen en kunnen wij onze producten en materialen laten zien. Natuurlijk komt onze hovenier ook bij u op locatie, zodat zaken als de bodemgesteldheid, zoninval en de zichtlijnen met de omgeving worden bekeken.

Door middel van 3D tekeningen krijgt u een goed beeld van hoe het gemaakt tuinontwerp zal worden gerealiseerd en hoe uw droomtuin werkelijkheid wordt. Het ontwerp projecteren we op een scherm in onze bioscoop in de showroom. Zo beleeft u het tuinontwerp alsof u midden in uw eigen tuin staat.

Onze collectie tuinen

Tuinonderhoud

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer adipiscing elit sed it purus.
Lees meer
Tuinaanleg

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer adipiscing elit sed it purus.
Lees meer
Tuinontwerp

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer adipiscing elit sed it purus.
Lees meer

Onze projecten

Gerealiseerde projecten

Sinds jaar en dag mogen we prachtige uiteenlopende maatwerk projecten realiseren voor tevreden klanten uit heel Nederland. Of het nu gaat om het realiseren van prachtige tuinen, houtbouw, overkappingen of zonwering, bij ons bent u op het juister adres!

Bekijk alle projecten

Maak een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs in onze 10.000m²  buitenleven showroom in Zwanenburg (nabij Schiphol). Vul uw contactgegevens en wensen in, en wij nemen contact op voor het inplannen van de afspraak. Natuurlijk kunt ons ook bellen op 020 49 74 662 of mailen naar info@vanbeem.nl voor het inplannen van de afspraak.

WordPress Themes