Tuin laten betegelen? Gebakken bestrating
van moderne tegels tot klassieke klinkers.

Onder gebakken bestrating verstaan we eigenlijk alles wat geen natuursteen is: al dan niet getommelde klinkers, bakstenen, keramische design tegels en andere sierbestrating. Wij zijn er trots op de totale collectie van het A-merk Terras & Trends te kunnen tonen in onze showroom, een toontuin vol tuinbestrating-voorbeelden.

bestrating_blok2

Uw tuin laten bestraten door een echte specialist

U kunt bij Van Beem hoveniers natuurlijk gewoon tegels bestellen en laten bezorgen, om vervolgens zelf uw bestrating te leggen. Maar u kunt het betegelen van uw tuin ook aan ons overlaten. Wij beschikken over gespecialiseerde teams die niets anders doen dan tuinbestrating aanleggen, en die het dan ook snel en prachtig afgewerkt voor u verzorgen.

Waterdoorlatende bestrating

Voor een gezonde waterhuishouding in uw tuin kan een waterdoorlatende bestrating nodig zijn. Of, als alternatief, een speciale drainagegoot tussen uw sierbestrating en de rest van de tuin. Wij kunnen, zowel voor wat betreft de waterdoorlatende bestrating als de kunstmatige drainage, moderne, esthetisch verantwoorde oplossingen bieden.

Wat mag een gebakken bestrating kosten?

De prijs voor het laten bestraten van bijvoorbeeld een terras, een pad of een oprit hangt van verschillende variabelen af. Denk aan de gekozen materialen, het oppervlak en de staat van de ondergrond. Als u in onze showroom komt en ons de afmetingen van het straatwerk laat zien, kunnen we samen met u kijken welke kosten er verbonden zijn aan het leggen van de verschillende soorten gebakken bestrating. U krijgt meteen een aardige indicatie van de kosten, al kunnen we pas een definitieve offerte maken nadat we bij u ter plekke zijn komen kijken.

Catalogus

Uw tuin laten betegelen begint in Zwanenburg

In Zwanenburg vindt u onze showroom, dé plek om inspiratie op te doen voor een mooie en betaalbare tuinbestrating. U bent er zeven dagen per week van harte welkom.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes