Tuinschutting laten plaatsen –
hout, composiet of glas?

Als u op zoek bent naar een schutting of tussenwand voor uw tuin, kunt u alle kanten op. Waar voorheen veel mensen kozen voor een houten schutting, zien we nu steeds meer interesse voor de composiet schutting en voor de glazen tussenwand! Belangrijkste voordeel van composiet en glas als schutting of tuinwand is natuurlijk dat beide materialen niet roesten of rotten en dus amper onderhoud nodig hebben. Ze blijven jarenlang mooi hun beschuttende werk verrichten.

schutting_blok3

De ideale schutting

Wij leveren schuttingen van verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit een schutting gemaakt van diverse soorten hout zoals vuren, bankirai, douglas, houtbeton en rabat. Maar ook composiet behoort tot de mogelijkheden. Composiet is een uiterst robuuste oplossing, omdat het materiaal vrijwel inert is. Dat wil zeggen dat het niet rot, niet roest en bijna niet verkleurt. Composiet is een mengsel van kunststof met houtvezels. Voordeel van zo’n hout/kunststof-mengsel is dat het een natuurlijke kleur heeft. Daarnaast is het vaak goedkoper dan 100% kunststof, omdat 50% van het composiet uit relatief goedkope houtvezels bestaat. Een composiet tuinscherm is veel gemakkelijker te onderhouden dan hout, want u hoeft het composiet materiaal alleen maar af en toe af te spoelen. Een composiet schutting lakken of schilderen is dus totaal overbodig!

Glazen tussenwand

U staat er misschien niet bij stil, maar glazen tussenwanden bieden u zeer veel mogelijkheden tot variëren in en rond uw tuin. U kunt een glazen tussenwand maken met ondoorzichtige glazen elementen om privacy te creëren en tóch licht door te laten. Of - als dat zo uit komt - een deel van uw tuin afsluiten met een transparante glazen wand die de toegang verspert en de wind breekt, terwijl u toch gewoon van het uitzicht kunt blijven genieten. Daarnaast zijn glazen wanden uitstekend geschikt voor de beveiliging van een zwembad, omdat u een glazen scherm rond uw zwembad kunt zetten dat voorkomt dat kleine kinderen het zwembad kunnen bereiken, zonder het overzicht te verliezen over de oudere kinderen en andere zwemmers.

Schutting laten plaatsen

Of u nu een schutting van composiet, hout, rabat of ander materiaal wilt, een schutting plaatsen is vakwerk. In de showroom van Van Beem vindt u een uitgebreide collectie schuttingen en wanden van verschillende materialen in allerlei kleuren en maten. Bovendien heeft Van Beem de expertise én de vakmensen in huis om ook de plaatsing van uw schutting van A tot Z te verzorgen. Zo legt u het hele project in handen van een hovenier die een 9,2 scoort in klanttevredenheid, en krijgt u dus gegarandeerd een tuinschutting die perfect voldoet aan uw wensen.

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes