Meer over ons | Vanbeem.nl | Familiebedrijf sinds 1901
46
page-template-default,page,page-id-46,page-child,parent-pageid-14027,bridge-core-1.0.4,site-content,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_advanced_footer_responsive_1000,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Over Van Beem

Familiebedrijf sinds 1901

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren, waar kennis over het buitenleven al decennialang van generatie op generatie wordt doorgegeven. In het begin van de vorige eeuw verkocht Kors van Beem zijn verbouwde groenten op dezelfde plek waar nu het Van Beem Experience Center is gevestigd. Zijn zoon Gerrit groeide op als boer en werd daarnaast ook wethouder en grondlegger van het Haarlemmermeerse Bos. Koos van Beem toverde het landbouwbedrijf in de jaren ’80 om tot tuincentrum. In 2005 was het de beurt aan zijn zoon Gerko van Beem om het bedrijf door te ontwikkelen tot een allround tuincentrum mét hoveniersbedrijf.

2018: Van Beem Experience Center

Het bedrijf bloeide op een natuurlijke manier verder in verschillende richtingen, maar de kern bleef het buitenleven. Zo is het aanbod door de jaren heen uitgebreid met veranda’s, zonwering, tuinmeubelen en nog veel meer. In 2018 besloot Gerko dat het tijd was om volledige dienstverlening op het gebied van het buitenleven aan te bieden. In het Van Beem Experience Center kunnen klanten het luxe buitenleven letterlijk ervaren, van veranda’s tot zonwering, van zwemmen tot koken. Ook voor tuinmeubelen, tuinaanleg en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Het goede buitenleven

Van Beem biedt een complete service voor zowel de installatie van uw veranda of zonwering tot de aanleg van uw nieuwe tuin. We luisteren naar uw wensen en gaan altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Het geven van het juiste advies is hier een belangrijk onderdeel van. Graag betrekken we u nauw bij het maken van de plannen en zorgen voor een soepele afhandeling van het project. Voordat we aan de slag gaan maken we een 3D projectvideo voor u, die u in onze bioscoop bekijkt. Zo kunt u zien hoe het eruit komt te zien, nog voordat we begonnen zijn.

Uw persoonlijke projectmanager

Bij Van Beem krijgt u voor uw project één aanspreekpunt, uw persoonlijke projectmanager. Hij coördineert alle zaken zodat de professionele vaklieden hun werk optimaal kunnen uitvoeren en u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe tuin, veranda of zonwering. Bovendien leveren wij moderne houten tuinhuizen en buitenkeukens die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Kortom: wij verzorgen graag uw complete tuinproject, ongeacht de omvang.

Waarom klanten voor Van Beem kiezen

Wij doen er alles aan om uw leven mooier te maken. Bij ons gaan aandacht en ambacht hand in hand. Dit leidt tot tevreden klanten, omdat we echt de tijd voor ze nemen. We verstaan ons vak en nemen alleen genoegen met het beste  resultaat. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met exclusieve merken die betrouwbare kwaliteitsproducten leveren. De cijfers spreken voor zich, we scoren namelijk gemiddeld een 9,4 via Klantenvertellen.  

Praktisch: 7 dagen per week geopend

De ervaring leert ons dat veel klanten het fijn vinden om op hun gemak kennis te maken met onze producten en diensten. Daar nemen wij graag de tijd voor. Het Van Beem Experience Center is 7 dagen per week geopend.

Om gegarandeerd te zijn van persoonlijke aandacht wanneer u bij ons op bezoek komt, raden wij u aan om een afspraak te maken. Wanneer u een afspraak met ons maakt, staat een van onze specialisten voor u klaar om uw wensen te bespreken onder het genot van een heerlijk kopje koffie en wat lekkers.

WordPress Themes