Van horecazonwering tot kantoortuin…
Wat Van Beem kan doen voor uw bedrijf.

Terrasoverkapping, luifel, glazen wanden, zonwering… horecabedrijven kunnen met een relatief geringe investering hun omzet aanzienlijk verhogen door hun terrasseizoen te verlengen. Als gasten ook buiten het hoogseizoen en in de avonduren comfortabel op uw terras kunnen zitten, vergroot u langdurig het oppervlak van uw onderneming. Met de hierdoor gerealiseerde extra omzet verdient u de investering in een terrasoverkapping of glazen beschutting al in één of twee seizoenen terug.

Zonneschermbijrestaurant

Ron Blaauw kiest voor terrasoverkapping

Samen met onze vaste leverancier Markilux mochten we een concept ontwikkelen voor de terrasoverkapping met luifels en zonneschermen voor Ron’s Gastrobar in Amsterdam. In de praktijk zien we dat gasten van april tot oktober met veel plezier buiten zitten, óók voor het diner. Dat heeft voor een belangrijk deel met het verbluffend lekkere menu te maken, maar ook de terrasluifels, de buitenverwarming en de gezellige led-verlichting spelen zeker een rol. Dit is wat Ron Blaauw er zelf over zegt:

Maatwerk van meedenkers

Zoals Ron Blaauw al opmerkt, blijft de rol van Van Beem niet beperkt tot het simpelweg leveren en installeren. Wij dachten vanaf het begin mee over de beste oplossing voor de gasten. Vervolgens maakten we de complete terrasoverkapping op maat, voor optimale dekking van de beschikbare ruimte. Met terrasluifels aan de gevel, aangevuld met vrijstaande zonwering als terrasoverkapping bij de bomenrij. Bij het complete project was Gerko van Beem het vaste aanspreekpunt. Wij blijven betrokken bij de exploitatie van het terras, en genieten daarbij telkens weer van de gastvrijheid van Ron en zijn mensen.

Kantoortuin of kas voor kantoor

Behalve voor de horeca werkt Van Beem Hoveniers ook regelmatig voor bedrijven die een glazen vergaderruimte willen creëren, bijvoorbeeld binnen in een loft-achtige open kantoortuin, op het dak van het bedrijf of op een binnenplaats. Onze ervaring met de bouw van veranda’s en kassen komt daarbij goed van pas.

Contact voor terrasoverkapping of kantoorkas

Wilt u eens met onze specialisten overleggen over de mogelijkheden tot het creëren van extra terrasruimte of een beschutte kantoorkas? Neem vooral contact met ons op!

MAAK EEN AFSPRAAK

VAKKUNDIG ADVIES

Wanneer u uw tuinproject laat uitvoeren door Van Beem staan we aan uw zijde bij iedere stap van het proces. Dit begint bij het in kaart brengen van uw wensen. Uw persoonlijke projectmanager voorziet u van vakkundig advies om tot het beste restultaat te komen.

NAUWKEURIG MAATWERK

Voor ieder project wordt een team van vakspecialisten samengesteld. Zij zorgen ervoor dat het project piekfijn wordt uitgevoerd. U kunt er bij ons vanuit gaan dat alles in perfecte staat wordt afgeleverd. Daar geven wij zelfs garantie op. Onze klanten verdienen alleen het allerbeste.

JARENLANGE ERVARING

Van Beem is een familiebedrijf in hart en nieren. Uw project wordt uitgevoerd door mensen met passie voor het vak. Waardevolle vakkennis wordt decennialang overgedragen, met als resultaat uitstekende dienstverlening.

WordPress Themes